Over Stadler

Stadler heeft werkplaatsen in Venlo, Blerick, Hengelo en Leeuwarden. Wij onderhouden in totaal twaalf vloten, 165 treinen. Die treinen zijn diesels, hybride en elektrische treinen.

Werken bij Stadler betekent werken bij een gezond, stabiel en groeiend bedrijf. Wij onderhouden treinen voor klanten die regionaal vervoer verzorgen. Wij hebben langdurige contracten met onze klanten en dat betekent werkzekerheid tot zeker 2035. Een prettige gedachte!

Zwitserse precisie

Wij zijn onderdeel van een Zwitsers moederconcern, waar Stadler treinen worden gebouwd. Onze treinen worden wereldwijd geleverd. En net zoals het beroemde Zwitsers uurwerk, is ook ons bedrijf betrouwbaar en zijn we goed in wat we doen. Dat is belangrijk. Voor onze klanten, voor onze medewerkers, voor de reizigers.

In de laatste jaren is Stadler Nederland gegroeid van ca. 70 naar 150 medewerkers en we blijven groeien.

Pas jij bij ons? Kijk dan naar onze vacatures en reageer snel.

Vacatures

Medewerker tevredenheid

Onze medewerkers geven Stadler een 8. Dat is een cijfer waar we trots op zijn! Het betekent ook dat er nog ruimte voor verbetering is, en dat is goed. Want ook dat is Stadler: we zijn goed en willen nog beter worden. Werk je bij ons, dan dagen we je uit om samen met ons iedere dag beter te worden.