Onderhoudsmonteur in Venlo

 

Fatih-Onderhoudsmonteur

“Bij Stadler hebben we verschillende taken per onderhoudsmonteur. De ene draagt zorg voor het dak en de ander is verantwoordelijk voor het binnengedeelte van de trein. Ikzelf controleer en repareer op dit moment de buitenkant. Ik loop rondes en controleer of er niks defect is en of er hoorbare lekkages zijn. Ook check ik aan de hand van de checklist die ik heb op kapotte onderdelen en als ik ontdek dat er iets niet klopt, dan bestel ik de onderdelen en repareer het. Ik vind het zelf wel mooi om motoren, draaistellen en assen te wisselen.

Samenwerken is belangrijk

Dat zijn zware onderdelen en daarbij komt precisie kijken. Bijvoorbeeld een motorwissel; dat doen we met meerdere mensen tegelijk omdat je heel snel iets kunt beschadigen. In de periode dat ik hier werk, weet ik inmiddels wat er allemaal in zo’n motor zit en wat je waar moet aansluiten. Het is leuk om dit samen met een team te realiseren.”

We zoeken op dit moment monteurs in Venlo. Lijkt het je gaaf om te sleutelen aan indrukwekkende treinen? Solliciteer dan hier.

Vacature bij Stadler Venlo

Medewerker tevredenheid

Onze medewerkers geven Stadler een 8. Dat is een cijfer waar we trots op zijn! Het betekent ook dat er nog ruimte voor verbetering is, en dat is goed. Want ook dat is Stadler: we zijn goed en willen nog beter worden. Werk je bij ons, dan dagen we je uit om samen met ons iedere dag beter te worden.